Elegant Güney Afrika Turu - Ekstra Turlar Dahil - 2024 - THY ile

Cape Town (4) & Pilenesberg National Park - Safari Lodge (1) Sun City (1) & Pretoria & Johannesburg (1)

7 Gece - 8 Gün

Tur Kalkış Yeri:İstanbul

  • İstanbul-İstanbul Yeni Havalimanı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle
Vizesiz

TUR KODU:18715

3* - 4* Oteller
Oda + Kahvaltı
2.299,00 EUR82.189,50 TL
25.05.2024-1.06.2024 dönemi için geçerli kişibaşı fiyatıdır.

Hemen Rezervasyon Yapın

Ödeme tutarını görmek için konaklama bilgilerinizi girip “FİYAT OLUŞTUR” butonuna tıklayınız.

Dönem dönem fiyat listesi için tıklayın.

1. GÜN

İSTANBUL CAPE TOWN

İstanbul Yeni Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde uçuştan üç saat önce (uçuştan 1 gün önce) buluşuyoruz.

2. GÜN

İSTANBUL CAPE TOWN

Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Cape Town uçuşumuz başlıyor. Gecemiz uçakta geçiyor. Cape Town’a varışımızın ardından havalimanında bizleri bekleyen özel aracımıza geçiyoruz ve Geleneksel Hoş geldiniz İçeceğimizi alırken ‘’Mother City’’ Cape Town şehir turumuz için hareket ediyoruz. Turumuzda ilk durağımız olan 360 derece görüş açısı yakalayabileceğimiz, 1087 metre yüksekliğindeki Masa Dağına teleferik ile çıkıyor, şehrin ve okyanusun muhteşem manzaralarını resmetme imkânı buluyoruz. (Hava koşullarına bağlı olarak) Afrika’nın en güneyinde bulunan Cape Town, özgürlük mücadelelerine konu olmuş tarihi bir şehir olmasının yanı sıra, doğal güzellikleriyle göz kamaştıran bir şehirdir. Parlamento Binası, Company Gardens, Long Street, Ümit Kalesi, Reibeck Heykeli, Adderly Caddesi, iyi dilekler şatosu ve Bo-Kaap bölgesi göreceğimiz yerler arasındadır. Harika okyanus manzaraları için Sea Point ve Camps Bay’de vereceğimiz yürüyüş molasının ardından, otelimize transfer ve odalarımıza yerleşme. Dinlenme ve yerleşme molasının ardından, rehberimizin belirleyeceği saatte lobide buluşuyor ve yerel restaurantta alacağımız Güney Afrika’ya Hoş geldiniz Akşam Yemeği için hareket ediyoruz. Güney Afrika mutfağının muhteşem lezzetlerini tadacak ve okyanus manzarası karşısında keyifli bir akşam geçireceğiz. Sonrasında otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.

3. GÜN

CAPE TOWN

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Öğle Yemekli Ümit Burnu & Hout Bay Gezisi turumuz için hareket. Bantry Bay, Camps Bay ve Clifton Bölgelerinden geçip balıkçı kasabası olan Hout Bay’a varacağız. (Hava koşullarına bağlı olarak) Tekne ile açılarak Boulders Plajındaki doğal ortamlarında Afrika'nın kürklü foklarını göreceğiz. Foklarla birlikte yürüme imkânı bulacağımız bu gezimizde, bol bol fotoğraf çekme şansımız olacak. Daha sonra otobüsümüz ile granit kayalar üzerine yapılmış olan Chapmans Peak yolundan geçerek, Bartholemeo Diaz’ın keşfettiği Ümit Burnu ve füniküler ile dünyanın en yüksek feneri görülecektir. UNESCO Dünya Mirası listesindeki en zengin flora alanlarından biri olan Cape Floral bölgesinin bir parçası olan Ümit Burnu gezimizde, 250 kuş türünün yanı sıra Afrika geyiği, Cape zebrası, çeşitli sürüngenler, Babun kabileleri ve sevimli Afrika penguenlerini göreceğiz. Turumuzun ardından Cape Town’daki otelinize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.

4. GÜN

CAPE TOWN

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Öğle Yemekli Stellenbosch & Franschhoek turumuz için hareket. Güney Afrika’nın en eski ikinci kasabası olan Stellenbosch’da Güney Afrika’nın en güzel şaraplarının yapıldığı çiftliği geziyoruz. Güney Afrika'nın şarap endüstrisinin kalbi olan kasaba, Stellenbosch Şarap Menşei bölgesi 106 mahzen içerir. Kasabanın kalbi meşe kaplı Dorp Caddesi'nin ortasında yer alır. Daha sonra, saygın eski binalarıyla, modern öğrenci yaşamının tarihi ve mimari mirasla iç içe geçtiği Stellenbosch üniversitesini görüyoruz. Şehrin butik ve tarihi dükkânlarında alışveriş için serbest zaman bulacağız. Ardından Girrafe House’a gidiyoruz ve vahşi yaşam hakkında bilgi alıp zürafaları görüyoruz. Bir sonraki durağımız 17. yy.’da Fransızlar tarafından kurulmuş Güney Afrika'nın Gıda ve Şarap Başkenti olarak görülen, Franschoek Kasabası. Bu sevimli kasaba, Cape mimarisinin en güzel örneklerinin bulunduğu yerlerden biri olup, günümüzde turistlerin en uğrak yerlerinden biri olmuştur. Fransız Huguenotlar tarafından üç yüz yıldan fazla bir süre önce yerleşilmiş olan Franschhoek Vadisi, dağ yamaçlarını kaplayan muhteşem üzüm bağları ile dünyanın gerçekten harika şaraplarından bazılarını üretmekte olup burada yerel şarap mülkünde şarap tadımı yapıyoruz. Turumuzun ardından Cape Town’daki otelinize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.

5. GÜN

CAPE TOWN

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Öğle Yemekli Güney Afrika Sembolleri turumuz için hareket. Turumuzda ilk durağımız Ostrich Ranch Cape Town Devekuşu Çiftliği'nde deve kuşlarını ziyaretimizde aynı zamanda deri ürünleri üretimi de dahil olmak üzere, devekuşu yetiştiriciliği ve çiftçiliğinin tüm yönlerini görme fırsatı bulacağız. Sonrasında Kirstenbosch Botanik bahçe, 36 hektarlık ekili bahçe ile 528 hektarlık bir alanı kaplayan bu büyük bahçe, Güney Afrika florasının bir kutlamasıdır, sadece yerli Güney Afrika bitkilerinin sergilendiği bu bahçede, Fynbos, Proteas, sikadlar ve yuvarlanan çimenler, akarsular ve göletler, kolay yürüyüş için iyi düzenlenmiş yollar birbirleri ile iç içedir. Bahçedeki çeşitli kuş türleri arasında keyfini çıkaracağımız muhteşem manzaranın ardından, ziyaretçilerine ormanı yerden yüksekte deneyimleme fırsatı veren Treetop Canopy yürüyüş köprüsüne gidiyoruz. Galvanizli çelik yapı, ağaçların ve dalların arasında ormanın üzerinde taçlanan bir macera için sizleri bekiyor. Sonrasında, Victoria & Alfred Waterfront bölgesine transfer. Moda, ev eşyası, antikadan mücevher ve teknolojiye kadar her şeyi satan 450'den fazla perakende satış noktasıyla, Güney Afrika'nın en popüler alışveriş noktasında alışveriş için serbest zaman. Turumuzun ardından Cape Town’daki otelinize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.

6. GÜN

CAPE TOWN – JOHANNESBURG – PILANESBERG NATIONAL PARK

Otelde alacağımız kahvaltının ardından, odaların boşaltılması ve özel otobüsümüzle Cape Town havalimanına transfer. Yerel hava yolları ile Johannesburg’a uçuş. Varışımıza istinaden alanda bizleri bekleyen aracımıza geçiyor ve Aslan Parkı turumuz için hareket ediyoruz. Aslanlardan vahşi köpeklere, çıtalardan, zürafalara, vahşi hayvanları ve bebek aslanları yakından görme imkânı bulacağımız bu muhteşem park Güney Afrika maceramızın en keyifli duraklarından biri olacak. Sonrasında Pilanesberg National Park’a transfer. Yaklaşık 2 saat sürecek yolculuğumuzun ardından, varışımıza istinaden lodgelarımıza yerleşiyoruz. Safari rehberlerimizle (Rangerslar) ile birlikte Filler, Aslan, Leopar, Bufalo, Gergedan gibi hayvanların dolaştığı ‘’Big 5’’ rezervinde yıldızların altında Boma Bush Akşam Yemeği keyfini yaşayacağız. Konaklama Lodge’larımızda.

7. GÜN

PILANESBERG – SUN CITY

Gün doğumunda safari turumuz için otelden ayrılıyoruz. Sonrasında Safari araçlarımız ile yapacağımız gezimizde doğal tabiatın içinde unutulmaz anılarla dolu, eşsiz saatler geçirme fırsatına sahip olacağız. Pilanesberg National Park’da dağların arasında volkanik oluşumlu doğal bir tabiat ortamında yaşayan çeşitli vahşi hayvanların günlük yaşantısına konuk olacağız. Gezimiz süresince Big Five olarak tanımlanan en tehlikeli av hayvanlarını; aslan, leopar, fil, buffalo ve gergedan, ayrıca 350 kuş türü, 65 sürüngen ve yüzlerce değişik hayvan çeşidini görme imkânı bulacağız. Safari turumuzun ardından, Lodge’larımıza dönüyor ve kahvaltımızı alıyoruz. Kahvaltının ardından, odaların boşaltılması ve Çöldeki Cennet diyebileceğimiz Sun City’e transfer. Sun City’de çeşitli aktivitelere katılmanız için tüm gün serbest zaman. Güney Afrika’nın Las Vegas’ı olarak adlandırılan bu şehirde; Casinolarıyla, Golf tesisleriyle, her sene ihtişamlı sportif ve eğlence faaliyetleriyle donanmış lüks otelleri ve büyülü The Lost City (Kaybolmuş Şehir) binlerce turisti çekmektedir. Konaklama Sun City’deki otelimizde.

8. GÜN

SUN CITY – JOHANNESBURG

Otelde alacağımız kahvaltının ardından, odaların boşaltılması ve Johannesburg’a transfer. Varışımıza istinaden Johannesburg şehir turumuz için hareket. Panoramik şehir turumuzda, Şehir Merkezi Houghton, Mandela Evi, Rosebank, Sandton göreceğimiz yerler arasındadır. Sonrasında Öğle Yemekli Lesedi Afrika Köyü turumuz için hareket. Lesedi birkaç farklı çiftlikten ve geleneksel köyden oluşmaktadır. Varışımıza istinaden, serinletici bir Hoş Geldiniz içeceği ile canlı ve geleneksel bir karşılama yaşayacağız. Daha sonra Ndebele Köyü'ne ve duvar resimlerinin duvarları ve avluyu süslediği el sanatları pazarına göz atacağız. Ardından Güney Afrika’nın tarihi ve kökeni hakkında çok görselli bir tiyatrosunu izleme şansı yakalayacağız. Burada alacağımız öğle yemeği sonrasında Johannesburg’daki otelinize dönüş ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.

9. GÜN

JOHANNESBURG – PRETORIA

Otelde alacağımız kahvaltının ardından, odaların boşaltılması ve Pretoria turumuz için hareket. İlk olarak 9 metre yüksekliğindeki dünyanın en büyük Nelson Mandela heykelini ziyaret edeceğiz. Ardından Pretoria’ya varış. Güney Afrika’nın üç başkenti arasında yer alan Pretoria ülkenin ‘’idari’’ başkentidir. Üç büyük Üniversitesi ve Jakaranda ağaçları ile meşhur olan Pretoria şehir turu esnasında Paul Kruger Heykeli, Kilise meydanı, Başkanın Ofisi, Birlik Binası, Kruger ve Melrose Evleri göreceğimiz yerler arasındadır. Sonrasında Rehberimiz ile birlikte Nelson Mandela meydanına yürüyüş ve alışveriş turumuz için hareket ediyoruz. Sonrasında havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinden sonra Türk Hava Yollarının tarifeli seferi ile İstanbul’a hareket. Gecemiz uçakta geçiyor.

10. GÜN

İSTANBUL

İstanbul Yeni Havalimanı’na varışımızla birlikte turumuzun ve servislerimizin sonu.

o Otellerinin Giriş saatleri 15:00 – 17:00 arası / Çıkış saatleri 10:00 – 12:00 arasındadır.
o Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.
o *işareti olan uçuşlar, hareket tarihinden 1 sonraki takvim gününde varış noktasına ulaşır.
o İç hat bağlantı detay ve fiyat farklarını sorunuz.
o Gruplarda fiyatlar geçerli değildir, Özel fiyatlarımızı sorunuz.
o Öğle Yemekli turlarımızda alınacak yemekler Fast Food veya Lunch Box olarak servis edilebilir.
o Yüksek olasılıklı olarak Safari de Big Five’ı görme imkânınız vardır. (Arslan & Leopar & Fil & Buffalo & Gergedan)
o Masa dağı teleferik çıkışı ülkenin iklimsel hava şartlarına bağlı olarak yapılacaktır.
o Hout Bay tekne gezisi, ülkenin iklimsel hava şartlarına bağlı olarak yapılacaktır.

*** TK44  IST   CPT    02.25    12.00
*** TK43  JNB   IST    19.50    06.00*

 İstanbul – Cape Town (CPT)  – Johannesburg (JNB) – İstanbul parkurunda Türk Hava Yolları ile ekonomi sınıf uçak bileti
 Cape Town - Johannesburg arası yerel havayolları ile ekonomi sınıfı uçak bileti (20 KG bagaj hakkı ile)
 Havalimanı vergileri
 Alan-otel-alan transferleri
 Cape Town (4) Oda kahvaltı konaklama & Pilanesberg National Park Safari Lodge’da Yarım Pansiyon
     Konaklama (1) & Suncity (1) & Johannesburg (1) oda kahvaltı konaklama
 Cape Town Şehir Turu
 Johannesburg Şehir Turu
 Pretoria Şehir Turu
 Nelson Mandela Square ve Alış veriş Turu
 Pilenesberg National Park’da Safari Turu (yarım pansiyon)
 Hoşgeldiniz Akşam Yemeği Cape Town
 Masa Dağı Turu
 Öğle Yemekli Ümit Burnu Turu
 Hout Bay Turu
 Öğle Yemekli Stellenbosch & Franschheok Turu
 Öğle yemekli Ostrich Ranch Turu
 Kirstenbosch Botanik Garden Turu
 The Treetop Canopy Turu
 Victoria & Alfred Waterfront Turu
 Öğle Yemekli Lesedi Afrika Köyü Turu
 Aslan Parkı Turu
 TURSAB mesleki sorumluluk sigortası
 Profesyonel Türkçe ve İngilizce rehberlik hizmetleri

 Zorunlu Seyahat sağlık sigortası ( Covid-19 Kapsamlı )
 İç hat bağlantı bileti
 Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri 125 € (ZORUNLU)
 Programda belirtilmemiş öğle ve akşam yemekleri ve içecekler
 Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları
 Yurt dışı çıkış harcı bedeli
 Şoför tipleri 5 Euro / kişi başı (isteğe bağlı)

Teleferik + Ostrich Ranch + Kirstenbosch  + Houtbay Tekne
Lokal Rehberler:  Kişi başı 125 € (ZORUNLU)
 ***Tur esnasında rehberimize ödenecektir***

Acentemiz, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden acentemiz sorumlu değildir. Grup biletlerinde havayolu kuralı geçerli olup, grup bileti kuralı gereği gidiş uçuşu kullanılamaz ise dönüş uçuşu da kullanılamaz.

Fiyatlar, 01.01.2011 Tarihindeki taşımacılık ücretlerine göre verilmiş olup, hareket tarihine kadar gelebilecek artışlar aynı oranda yansıtılır.
Acentemiz, misafirlerine haber vermek koşulu ile turu iptal etme/tarih değişikliği yapma hakkına sahiptir.  Yeterli sayıda katılım sağlanmayan programlarda turu önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı acentemizde saklıdır. Turun iptali durumunda acentemiz iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur.
Çocuk fiyatları; 2 yetişkinle aynı odada 3. kişi olarak konaklamaları halinde uygulanır. Üç Yataklı odada; 3. yatak ilave yatak olup, açılır - kapanır yatak şeklindedir ve diğer 2 yatakla aynı konfora sahip değildir.
Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce tarafınıza bildirilecektir. Acentemiz, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

Uçuş saatine göre, geç varışlarda panoramik şehir tanıtım turu, ertesi gün yapılır. Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
Tur paketine dâhil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dâhil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine,  girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından acentemiz sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
Ekstra turlar, servis aldığımız yerel acente tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.

Yurtdışı çıkışlarınızda ve girişlerinizde problem yaşamamak için pasaportunuzun seyahat bitiminden itibaren 6 ay geçerlilik süresi olmalıdır. T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
Acentemiz, konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup,  vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi gibi durumlar dâhilinde hiçbir sorumluluğu olmayıp tazminat hakkı doğurmamaktadır. Ne zaman yapılırsa yapılsın iptal durumunda vize ve sigorta ücretleri iade edilmez.
Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir. Aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.
Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan acentemiz sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz

Acentemiz, gezi programlarına kayıt yaptırmış kişiler bu maddeleri okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Cape Town – Sky Hotel vb.
Pilanesberg – Bakubung Bush Lodge vb.
Sun City – The Cabanas vb.
Johannesburg – Sky Hotel Sandton vb.
Teleferik + Ostrich Ranch + Kirstenbosch  + Houtbay Tekne
Lokal Rehberler:  Kişi başı 125 € (ZORUNLU)
 ***Tur esnasında rehberimize ödenecektir***

 T.C vatandaşları için vize uygulaması bulunmamaktadır. Yolcunun seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile seyahat edebilir.
 24.11.2015 Tarihi itibari ile eski pasaportlar (Lacivert Pasaport) ile yurt dışına çıkış yapılamamaktadır. Eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
 Pasaport ve Tur evraklarınızın tam olması ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Fly Express sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.
 Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
 18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

Gezilecek Şehirler

Cape Town


Nüfusun oldukça kalabalık olduğu Cape Town, 1 milyonu geçkin Müslüman’ın yaşadığı bir şehirdir. Güney Afrika Cumhuriyeti'nin üç başkentinden biri olan Cape Town, Gezinomi turları arasında seçimlerinizi bekliyor olacak. Cape Town turları ve sizi bekleyen en uygun fiyatlı tur seçenekleri sizin için burada.

GÖRÜLMELİ

Cape Town görülmesi gereken yerler
  • Masa Dağı
  • Robben Adası
  • Victoria Alfred Alışveriş Merkezi
  • Kirstenbosch Doğal Yaşam Parkı

TADILMALI

Cape Town ne yenir
  • Sebze Türlü
  • Afrika Et Yemekleri
  • Afrika Et Yemekleri
  • Şaraplar

Johannesburg


Güney Afrika’nın en büyük ve Afrika kıtasının en büyük üçüncü şehri olan Johannesburg her yıl binlerce turist konuk etmektedir. 4,5 milyon nüfusu ile bu güzel şehri tanımak için tercihlerinizi yapabileceğiniz yerdesiniz. Gezinomi Johannesburg turları için Güney Afrika turları seçimlerinizi bekliyor.

GÖRÜLMELİ

Johannesburg görülmesi gereken yerler
  • Gold Reef City
  • Johannesburg Botanik Parkı
  • Johannesburg Hayvanat Bahçesi
  • The Old Fort

TADILMALI

Johannesburg ne yenir
  • Et yemekleri
  • Biltong
  • Bredies
  • Boerewors

Pilanesberg


Güney Afrika’nın Sun City bölgesindeki turistik bir şehir olan Pilanesberg, doğal güzellikleri ile bilinir. Doğal hayatı yakından tanımak için tercih edebileceğiniz Afrika turları arasında yer alan Pilanesberg, dünyada sadece 3 tane örneği olan muhteşem noktalardan biridir. 1300 milyon yıl önce sönmüş olan alkalin krater üzerindeki bu farklı şehri yakından tanımak için Gezinomi Pilanesberg turları sizi bekliyor.

GÖRÜLMELİ

Pilanesberg görülmesi gereken yerler
  • Pilanesberg Ulusal Parkı
  • Doğal parklar
  • Kalahari
  • Lowveld

TADILMALI

Pilanesberg ne yenir
  • Chakalaka
  • Baharatlı et
  • Bobotie
  • Yerel içecekler

Sun City


En keyifli tatil planlarını yapabileceğiniz Sun City, yurt dışı tur seçenekleri arasında sizi bekliyor. Casinoları ve eğlence merkezleri ile ünlü olan Sun City’i gezip görmek için Gezinomi yurt dışı turlarını hemen inceleyebilirsiniz.

GÖRÜLMELİ

Sun City görülmesi gereken yerler
  • Su Parkları
  • Eğlence Merkezleri
  • Casinolar
  • Dalgalar Vadisi

TADILMALI

Sun City ne yenir
  • Dalgalar Vadisi
  • Chakalaka
  • Baharatlı et
  • Bobotie

Güney Afrika

hakkında bilmeniz gerekenler

Güney Afrika
Konuşulan Dil
İngilizce, Afrikaans, Xhosa dili, Zuluca, Sotho dili
Para Birimi
Güney Afrika randı
Saat Farkı
2
Voltaj
120 V

Genel: Afrika kıtasının güneyinde bulunan ülkedir.  Pretoria (yürütme), Bloemfontein (yargı) ve Cape Town (yasama) başkentleridir. Farklı yapıları ile dikkat çeken şehirlerini gezip görmelisiniz.

Telefon: Ülke kodu:27 Konsolosluk:1 5478421

Vergiler: Alışverişlerde % 73 oranında vergi uygulanıyor.

Bahşiş:İsteğe bağlıdır.

 

Misafir Değerlendirmeleri

Bu tur için henüz bir değerlendirme yapılmamış. Tur için ilk değerlendirmeyi siz yapın.

Tur Nasıldı?

Tur rehberinden memnun kaldınız mı?

Konakladığınız oteli beğendiniz mi?

5 TL GeziPara Kazan

Benzer Turlar

Güney Afrika Turu - Qatar Airways ile

Güney Afrika Turu - Qatar Airways ile

6.04.2024 - 13.04.2024 fiyatıdır.7 Gece 8 Gün
4994.00 EUR
Batı Amerika Turu (Sfo-Lax) THY ile

Batı Amerika Turu (Sfo-Lax) THY ile

30.03.2024 - 6.04.2024 fiyatıdır.7 Gece 8 Gün
4398.00 USD
Güney Afrika Turu - Türk Havayolları ile

Güney Afrika Turu - Türk Havayolları ile

27.04.2024 - 4.05.2024 fiyatıdır.7 Gece 8 Gün
3598.00 USD
Mauritius Turu - Emirates HY ile - Herşey Dahil Konaklama ile

Mauritius Turu - Emirates HY ile - Herşey Dahil Konaklama ile

5.04.2024 - 12.04.2024 fiyatıdır.7 Gece 8 Gün
4378.00 EUR
Doğu Amerika Turu (Mia-Jfk) THY ile

Doğu Amerika Turu (Mia-Jfk) THY ile

4.05.2024 - 11.05.2024 fiyatıdır.7 Gece 8 Gün
4598.00 USD
Elegant Güney Afrika Turu, Türk Havayolları İle 7 Gece (Cpt-Jnb)

Elegant Güney Afrika Turu, Türk Havayolları İle 7 Gece (Cpt-Jnb)

29.04.2024 - 6.05.2024 fiyatıdır.7 Gece 8 Gün
4498.00 EUR

Konum

Elegant Güney Afrika Turu - Ekstra Turlar Dahil - 2024 - THY ile

İnternet sitemizin doğru biçimde çalışması için zorunlu olan çerezler kullanılmaktadır. Reklam/pazarlama, performans/analitik çerezleri ise üçüncü taraf çerezler olup ancak açık rıza vermeniz halinde kullanılabilecektir. Çerezler aracılığıyla kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgiye "Çerez Aydınlatma Metni"nden ulaşabilirsiniz. Tüm çerezlerin kullanımına ve üçüncü taraf çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verilerin yurt dışına aktarılmasına onay vermek için "Tümünü Kabul et" e, zorunlu olmayan çerezleri reddetmek için "Tümünü Reddet"e tıklayabilir ya da çerezlere ilişkin tercihlerinizi Çerez Tercihleri seçeneğinden yönetebilirsiniz.