İzmir Seyahatinde Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler


İzmir Seyahatinde Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler

Klasik Antik Döneme kadar uzanan tarihi ile İzmir, kayıtlı 4000 yıllık bir tarihe sahiptir. İzmir; plajları, mimarisi ve tarihi ile gerçekten etkileyicidir. Burası, özellikle macera ve heyecanı sevenler için mutlaka gezilmesi gereken bir ziyaret noktasıdır.

Antik Çağ’da Smyrna olarak bilinen İzmir, Türkiye’nin üçüncü büyük şehri ve Ege Denizi’nin sınır komşusudur. Türkiye’de yaz turizminin kalbinin attığı yerler olan Çeşme ve Alaçatı’nın da bulunduğu İzmir’de, popüler tatil destinasyonlarının dışında gerçek cevherler bulmak da mümkündür.

Tarihte İpek Yolu üzerinde önemli bir yere sahip olan ve şehir merkezinde yer alan Kemeraltı Çarşısı, İzmir’in en eski ve en ünlü çarşısıdır. Şehrin merkezi kabul edilen Konak Meydanı, meydana sadece yürüme mesafesindeki Kordonboyu, bugün bir eğlence, alışveriş ve yeme-içme kompleksi olan Konak Pier ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi şehrin turistik simgeleri arasındadır.
İzmir’de gezilmesi gereken yerler arasında ayrıca; Kızlarağası Hanı, Havra Sokağı, Bozdağ Kayak Merkezi, İzmir Doğal Yaşam Parkı, Atatürk Caddesi, Kültürpark, Alaçatı, Gül Park ve Bostanlı Sahili de yer almaktadır.

Kemeraltı Çarşısı

Konak ilçesinde yer alan Kemeraltı Çarşısı, şehir merkezine 4 km uzaklıktadır. Ulaşım, Gazi Bulvarı üzerinden sağlanmaktadır. Toplu taşıma araçları ile gitmek için İzmir Metrosu, Konak vapuru ve 202, 253, 691 no’lu otobüs hatları kullanılabilir.

2400 yılı aşkın geçmişi ile dünyanın en eski çarşılarından biri olan Kemeraltı Çarşısı; bir zamanlar İpek Yolu üzerinden getirtilen ürünlerin ticaretinde kullanılmış büyük bir çarşıdır. Hala büyüleyici bir ürün bolluğuna sahip olan çarşıda; baharatlar, takılar, kıyafetler, kumaş ve çok daha fazlası bulmaktadır. Ayrıca, çevrede yer alan kahvecilerde lezzetli Türk kahvesinin tadını çıkarmak da mümkündür.

Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yapılacak bir yürüyüş; hem şehrin tarihi havasını hem İzmir halkının alışveriş kültürünü hem de sohbet etmeyi seven İzmir esnafı ile tanışmak için harika bir fırsat sağlamaktadır.

Kemeraltı Çarşısı, haftanın her günü 08:00 ile 22:00 saatleri arasında ziyarete açıktır.

İzmir için planladığınız tatilinizde görülecek yerler listenizi hazırladıktan sonra otel seçeneklerine de göz atmak isterseniz İzmir Otelleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kordon

Konak ilçesinde Alsancak mevkiinde yer alan Kordon, şehir merkezine 1.5-2 km uzaklıktadır. Ulaşım, Plevne Bulvarı üzerinden sağlanmaktadır. Toplu taşıma araçları ile gitmek için; Konak vapuru, İzmir Metrosu ve 10,233 no’lu otobüs hatları kullanılabilir.

Kordon, İzmir genelinde ve hatta Türkiye genelinde en popüler sahil şerididir. Denizin hemen yanı başında yer alan geniş çimleri, İzmir halkı tarafından yıl boyunca kalabalıktır. Burada insanlar, çimenlerin üzerinde uzanıp manzaranın tadını çıkarmaktadır. Kordon’un hemen yanındaki caddeyi ise kafe, bar ve restoran seçenekleri süslemektedir.

Kordon, İzmir’de her yaş grubu ve kültürden insan için geleneksel bir sosyalleşme ve buluşma noktasıdır.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi

Konak ilçesinde Alsancak mevkiinde bulunan Kıbrıs Şehitleri Caddesi, şehir merkezine 2-3 km uzaklıkta yer almaktadır. Ulaşım, Cumhuriyet Bulvarı üzerinden sağlanmaktadır. Toplu taşıma araçları ile gitmek için 253, 591 ve 921 no’lu otobüs hatları, Alsancak vapuru ve Konak Tramvayı kullanılabilir.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi, İstanbul’un İstiklal Caddesi gibi, İzmir şehrinin en popüler caddelerinden biridir. Dini bir yapıya sahip olan bu cadde üzerinde yer alan Katolik Kilisesi’ne gidilerek geziye başlanabilir.

Burada, İzmirlilerin eğlenmesi için barlar, sokak yemekleri, pastaneler, kafeler, mağazalar yer almaktadır. Bu cadde, Konak halkının bir buluşma noktası olan Sevinç Pastanesi ile başlamakta ve Alsancak limanına kadar devam etmektedir. Caddenin başında Amerikan Geçidi ise, yurt dışında satılan alkol ve tütün gibi ürünleri satın almak için ziyaret edilebilir.

Cadde üzerinde kitapçılar, restoranlar ve kişisel bakım mağazaları da yer almaktadır. Ayrıca, İzmir gece hayatının vazgeçilmez noktası olan Gazi Kadınlar Sokağı da bu caddenin bir ara sokağında bulunmaktadır.

Kızlarağası Hanı

Konak ilçesinde Kemeraltı Çarşısı’nda yer alan Kızlarağası Hanı, şehir merkezine yaklaşık 4-5 km uzaklıkta yer almaktadır. Ulaşım, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinden sağlanmaktadır. Toplu taşıma araçları ile gitmek için 202, 253 no’lu otobüs hatları, İzmir Metrosu ve Konak vapurları kullanılabilir.

İzmir’in ünlü çarşısı Kemeraltı Çarşısı’nda bulunan Kızlarağası Hanı, tarihi verilere göre 1700’lü yıllarda inşa edilmiştir. Dönemin en büyük hanı olan Kızlarağası, İzmir limanına gelen sanatkarlar ve esnaf arasında popüler olarak kullanılmıştır. Han, avlusunu süsleyen dükkanları ile günümüzde çarşının bir parçası olarak kullanılmaktadır.

Kızlarağası Hanı, haftanın her günü 09:00 ile 21:00 saatleri arasında ziyarete açıktır.

Havra Sokağı

Konak’ta Güzelyurt mevkiinde yer alan Havra Sokağı, şehir merkezine ortalama 1 km uzaklıkta yer almaktadır. Ulaşım, Gazi Bulvarı üzerinden sağlanmaktadır. Toplu taşıma araçları ile gitmek için İzmir Metro ve 163, 250 no’lu otobüs hatları kullanılabilir.

Sinagog Caddesi olarak da bilinen Havra Sokağı; tarihte İzmir halkının meyve ve sebze, et gibi çeşitli gıda ürünleri satın aldıkları en popüler yerlerden biri olduğu için, şehir genelinde en popüler turistik cazibe merkezlerinden biridir. Hala o günkü gibi olmasa da, hala çok popüler bir Pazar bulunmaktadır.

Adını çevresindeki sinagoglardan alan Havra Sokağı, İzmir’de en taze meyve ve sebzeleri bulabileceğiniz yerdir. Yakın zamana kadar meyhaneleri ile ünlü olan bu sokakta peynir, turşu, balık ve sakatatçılar da vardır.

Bozdağ Kayak Merkezi

İzmir’in Ödemiş ilçesinde bulunan Bozdağ Kayak Merkezi, şehir merkezine 120 km uzaklıktadır. Ulaşım, O5 ve E881 üzerinden sağlanmaktadır. Toplu taşıma ile gitmek için, şehir merkezinden ve merkezi ilçelerden kalkan özel otobüs firmalarının Bozdağ servisleri kullanılabilir.

İzmir şehri, genel olarak ılıman bir iklime ve sıcaklığa sahiptir. Ancak, yine de içinde Bozdağ Kayak Merkezi bulunmaktadır. İzmir’e gelen ziyaretçilerin kayak yapmaları için en önemli turistik yerlerden biri, kayak ve kış sporlarının tadını çıkarabilecekleri Bozdağ Dağı’dır.

Hem yaz hem de kış turizmine uygun olan Bozdağ Kayak Merkezi, hizmete açıldığı 1998 yılından bu yana her yıl binlerce ziyaretçi ağırlamaktadır. Kayak pistlerinin dışında burada; oteller, restoranlar, kafeler ve izleme balkonları da yer almaktadır. Burası, ayrıca yamaç paraşütü yapmak isteyenler için de uygun bir ortam sağlanmaktadır.

Her yıl şubat ayında gerçekleştirilen Dağcılık Şenlikleri de oldukça keyifli geçmektedir.

İzmir Doğal Yaşam Parkı

Çiğli ilçesinde bulunan İzmir Doğal Yaşam Parkı, şehir merkezine 30 km uzaklıkta yer almaktadır. Ulaşım, D550 üzerinden sağlanmaktadır. Toplu taşıma araçları ile gitmek için 751 ve 777 no’lu otobüs hatları kullanılabilir.

İzmir Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi, İzmir genelinde en önemli ve en güzel vahşi yaşam parklarından biridir. Aynı zamanda, şehrin turistik cazibe merkezlerinden biridir. Hem gençler hem de çocuklu ailelerden büyük ilgi gören bu parkta; memeli hayvanlar, kuşlar, sürüngenler ve nesli tükenmekte olan hayvanlar dahil olmak üzere binlerce evcil ve vahşi hayvan yaşamaktadır. Bu hayvanları günlük hayatlarında seyretmek kesinlikle şaşırtıcıdır.

İzmir Doğal Yaşam Parkı; kış döneminde 16:00 ve yaz döneminde 19:00’a kadar açıktır.

Atatürk Caddesi

Konak ilçesinde Alsancak mevkiinde yer alan Atatürk Caddesi, şehir merkezine 2-3 km uzaklıkta yer almaktadır. Ulaşım, Plevne Bulvarı üzerinden sağlanmaktadır. Toplu taşıma araçları ile gitmek için 253, 681, 691 no’lu otobüs hatları, Konak Tramvayı ve Alsancak vapurları kullanılabilir.

Atatürk Caddesi’nde yapılacak bir yürüyüş sırasında, Cumhuriyet Meydanı’na giderek ticaret limanına ulaşılabilir. Burası, oldukça güzel ve etkileyici bir alandır. Aralarında büyük alışveriş merkezleri ve modern mimarinin gerçek örneklerinin de yar aldığı çok sayıda bina bulunmaktadır.

Güzel parkları, ilginç anıtları ve eski binaları ile Atatürk Caddesi, antik ticaret yolu boyunca bir yürüyüş sırasında görülebilecek ilginç gezi alanlarının sadece küçük bir kısmıdır.

Kültürpark

Konak ilçesinde yer alan Kültürpark, şehir merkezine 1.5-2 km uzaklıkta yer almaktadır. Ulaşım, Şair Eşref Bulvarı üzerinden sağlanmaktadır. Toplu taşıma araçları ile gitmek için 63, 70, 80, 90, 202, 252 ve 581 no’lu otobüs hatları kullanılabilir.

Her yıl düzenlenen Uluslararası İzmir Fuarı yakın bir zamanda başka bir ilçeye taşınmış olsa da, parkın içindeki küçük lunapark burada geldi. Şehirde nefes almak için kaçılabilecek en popüler merkezlerden biri olan Kültürpark içerisinde; sergi salonları, sanat merkezi ve tiyatro alanı da bulunmaktadır. Burada 1939 yılında inşa edilen Paraşüt Kulesi de görülmeye değerdir.

Alaçatı

Çeşme Yarımadası’nda bulunan Alaçatı, şehir merkezine 75 km uzaklıkta yer almaktadır. Ulaşım, İzmir-Çeşme Otoyolu üzerinden sağlanmaktadır. Toplu taşıma araçları ile gitmek için, şehir merkezi ve çevre ilçelerden kalkan Alaçatı servisleri kullanılabilir. Havaş servisleri ile de Çeşme’ye ulaşım sağlanabilmektedir.

Eskiden küçük bir sahil kasabası ve bugün İzmir’in popüler bir tatil destinasyonu olan Alaçatı, tatil için gelen yerli ve yabancı turistler arasında son derece popülerdir. Aslında Alaçatı; eski ve yeninin bir karışımıdır. Bu da onu, İzmir’de gezilecek en iyi yerlerden biri yapmaktadır.

Alaçatı’nın en büyük cazibesi, Alaçatı Marina’daki spor merkezidir. Kuvvetli rüzgarlar alan bu bölge, birçok kişi tarafından sadece sörf yapmak için bile ziyaret edilmektedir.

1800’lü yıllara uzanan Yunan geçmişinin bir sonucu olarak zengin bir tarihe sahip olan Alaçatı’daki Rum nüfusu 1900’lü yılların başında burayı terk etmek zorunda kalmışlardır. Buna rağmen, günümüzde hala geleneksel mimarisini korumaktadır. Eski Rum evleri, bugün Alaçatı’da begonvillerle süslü Arnavut kaldırımlı sokaklarında yer almaktadır.

Alaçatı’da gezilebilecek bir müze ya da arkeolojik alan bulunmamaktadır. Onun yerine, Alaçatı sokaklarında dolaşmak ve renkli binaları incelemek, burada yapılabilecek en iyi şeylerden biridir. Gündüzleri Türk kahvesi ve geceleri kokteylleri yudumlamanın yanı sıra, birbirinden güzel Alaçatı plajlarında tertemiz Ege sahillerinin keyfi de çıkarılabilir.

Tatilinizi İzmir’in en güzel tatil merkezlerinden Alaçatı’da planlamak ve konaklama seçeneklerine göz atmak için Alaçatı Otelleri sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Konak Pier

Konak ilçesinde yer alan Konak Pier, şehir merkezine 1-2 km uzaklıktadır. Ulaşım, Gazi Bulvarı üzerinden sağlanmaktadır. Toplu taşıma araçları ile gitmek için; Konak Tramvayı, Konak vapurları ve 202, 252 no’lu otobüs hatları kullanılabilir.

Konak Pier; ziyaretçilerini eğlendirmek için alışveriş, yemek ve sinema alanına dönüştürülmüş güzel bir iskeledir. Yemek yemek, bir şeyler atıştırmak, konser izlemek ve sevdiklerinize hediyelik eşya satın almak gibi her türlü aktiviteyi gerçekleştirebileceğiniz Konak Pier, bugün şehir merkezinin önemli eğlence merkezlerinden biridir.

Ünlü mimar Gustav Eiffel tarafından tasarlanan Konak Pier, haftanın her günü 10:00 ile 22:00 saatleri arasında ziyarete açıktır.

Gül Sokak

Alsancak mevkiinde bulunan Gül Sokak, şehir merkezine 1.5-2 km uzaklıkta yer almaktadır. Ulaşım, Hürriyet Bulvarı ve Gazi Bulvarı üzerinden sağlanabilir. Toplu taşıma araçları ile gitmek için 253, 681 ve 691 no’lu otobüs hatları ile Konak Tramvayı kullanılabilir.

Alsancak ve Konak’ın en ünlü sokaklarından biri olan Gül Sokak; İzmir gençleri için hem bir buluşma hem de sosyalleşme noktasıdır. Trafiğe kapalı olan bu sokak, güler yüzlü sakinleri, yöresel İzmir lezzetleri, insanların kahkahaları, lezzetli kahvaltıları, mağaza ve butikleri ile oldukça ilgi çekicidir.

Gül Sokak, hem lezzetli bir yemek deneyimi hem de alışveriş yapmak için ziyaret edilebilir.

Alsancak Sevgi Yolu

Konak ilçesinde bulunan Alsancak Sevgi Yolu, şehir merkezinde yer almaktadır. Ulaşım, Gazi Bulvarı üzerinden sağlanmaktadır. Toplu taşıma ile gitmek için İzban hattı ve 202, 253 no’lu otobüs hatları kullanılabilir.

İzmir’e yapılan bir ziyarette mutlaka gezilmesi gereken yerlerden biri olan Alsancak Sevgi Yolu, her iki tarafını da palmiye ağaçlarının süslediği, kitapçılarla dolu oldukça keyifli bir yoldur. İstanbul İstiklal Caddesi’ne benzeyen bu cadde, İzmir’de hediyelik eşya alışverişi için de tercih edilebilir.

Bu yol üzerinde yürürken, takı tezgahları ve kitap standları bulmak da mümkündür. Ayrıca, yol boyunca yer alan kafelerde çay, kahve eşliğinde bir mola vermek de mümkündür.

İnciraltı

Balçova ilçesinde bulunan İnciraltı, şehir merkezine 12 km uzaklıktadır. Ulaşım, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinden sağlanmaktadır. 11, 311, 480 ve 486 no’lu otobüs hatları ile ulaşım sağlamak da mümkündür.

İzmir sahil şeridinde yer alan ve yeşil ve mavinin muhteşem bir uyumunu yansıtan İnciraltı, eskiden denize girilebilen bir yerdi ve şehrin en çok ilgi gören plajlarından birine sahipti. Günümüzde denize girmek mümkün olmasa da, şehir içinde temiz hava almak için en merkezi yerlerden biridir.

İnciraltı’na gidildiğinde, sahildeki restoranlarda keyifli bir öğle ve akşam yemeği yenilebilir. Ayrıca, İnciraltı Kent Ormanı da piknik yapmak, mangal yapmak ve doğa yürüyüşleri yapmak için tercih edilebilir. Ayrıca İnciraltı Deniz Müzesi de mutlaka görülmelidir.

Şirince Köyü

Selçuk ilçesinde bulunan Şirince Köyü, şehir merkezine 85 km uzaklıktadır. Ulaşım, E87 üzerinden sağlanır. Toplu taşıma ile gitmek için, Selçuk merkezden kalkan Şirince dolmuşları kullanılabilir.

Kıyamet kehanetleri ile dünya genelinde bir üne kavuşan Selçuk’un bu sevimli köyü, her yıl artan ziyaretçi sayısı ile popüler bir köydür.

Sahip olduğu Rum kiliseleri, taşlı dar sokakları, sokaklarını süsleyen evleri, ilginç mimarisi ve şarabı ile Şirince, kendine has atmosferi ile oldukça etkileyicidir.

Doğa ile baş başa olmak için gidilebilecek Şirince Köyü’nde; Hodri Meydan Tepe, St. John Baptist Kilisesi, Tiyatro Medresesi, Nesin Matematik Köyü, Aziz Dimitrios Kilisesi, Key Museum da mutlaka görülmelidir. Burada mutlaka yapılması gereken şeylerden biri de şarap tadımıdır.

Karaburun Yarımadası

Karaburun ilçesi, şehir merkezine 100 km uzaklıktadır. Ulaşım, İzmir- Çeşme Otoyolu ve O-32 üzerinden sağlanmaktadır. Toplu taşıma ile gitmek için 761 no’lu otobüs hattı kullanılabilir.

İzmir’de tarihi bir yerleşim yeri olan ve sahil şeridinde yer alan konumu ile oldukça etkileyici manzaralar sunan Karaburun Yarımadası, sakin ve dingin atmosferi ile yoğun şehir hayatından kaçıp keyifli bir tatil yapmak için tercih edilebilir.

Hem tarihi ve turistik bir gezi hem de deniz tatili için ziyaret edebileceğiniz Karaburun’da; İncirlikoy’un masmavi denize girebilir, sahil restoranlarında balık ve kalamar yiyebilir, Kardeşler Dondurmacısı’nda ev yapımı dondurmaların tadına bakabilir, gün batımına karşı keyifli manzaraların tadını çıkarabilir, Saip Köy’de köy kahvaltısı yapabilir, Ay Balığı Koyu’nda su sporları yapabilir, Sarpıncık Feneri’ni görebilirsiniz.

Urla Bağ Yolu

Şarapları dünyaca ünlü İzmir’in Urla ilçesi, şehir merkezine 40 km uzaklıktadır. Özel aracı ile gidecek ziyaretçiler, İzmir- Çeşme Otoyolu’nu kullanabilir. Buraya, Urla dolmuşları ile de ulaşım sağlanabilmektedir.

Giderek kalabalıklaşan Çeşme’ye daha sakin bir alternatif arayanlar için yaz turizminde popülerlik kazanan Urla ilçesinin bu turistik cazibe merkezi, İzmir turlarında en sık ziyaret edilen yerlerden biridir. Tertemiz havası ile Urla Bağ Yolu; lezzetli şarapları ve şaraphaneleri ile ziyaretçilerine keyifli bir şarap tadımı seçeneği sunmaktadır.

Üstün kaliteli butik şarap alışverişi ve lezzetli bir yemek deneyimi için de mutlaka görülmesi gereken bir yerdir.

Sığacık Köyü

Seferihisar’a bağlı Sığacık, şehir merkezine 55 km uzaklıktadır. Ulaşım, İzmir- Seferihisar yolu üzerinden sağlanır. Toplu taşıma ile gitmek için, ilçe merkezinden kalkan Sığacık dolmuşları kullanılabilir.

Huzurun, mütevaziliğin, sıcak bir atmosferin ve keyifli bir ortamın sembolü olan Sığacık Köyü, aynı zamanda Türkiye genelinde yavaş şehir akımına dahil olan ilk köydür. Tarihi hazineler ve yemyeşil bir doğa ile çevrili olan bu köy, ziyaretçilerine Ege ruhunu yakından hissettirmektedir.

Sığacık’ın dar sokaklarında yürürken, tertemiz bir hava solunabilir. Burası, kalabalık şehir hayatından uzaklaşmak için de idealdir. Büyüleyici enerjisi ile ziyaretçilerini kucaklayan Sığacık’ta denize girmek için ise Akkum Plajı ve Akarca Plajı tercih edilebilir.

Dario Moreno Sokağı

Konak ilçesinde bulunan Dario Moreno Sokağı, şehir merkezine 3 km uzaklıktadır. Ulaşım, Gazi Bulvarı üzerinden sağlanır. Merkezi konumu ile taksi ve toplu taşıma ile ulaşım oldukça kolaydır.

Musevi asıllı bir Türk sanatkarının ismini taşıyan Dario Moreno Sokağı, sanat ve estetik duygularını birleştiren oldukça keyifli bir keşif rotasıdır.

Eski tarz İtalyan evlerin hakim olduğu bu sokakta Dario Moreno’nun yaşadığı ev ise günümüzde müze olarak hizmet vermektedir. Burada, sokağı süsleyen sanat okulları, küçük dükkanlar ve şirin kafeler de görülmeye değerdir.
Dario Moreno Sokağı’na gelindiğinde, hemen yukarısındaki Tarihi Asansör Binası da mutlaka görülmelidir.

Büyükpark ve Küçük Park

Bornova ilçesinde bulunan Büyükpark ve Küçükpark, şehir merkezine 10 km uzaklıktadır. Ulaşım, D300 üzerinden sağlanır. Toplu taşıma araçları ile gitmek için İzmir Metrosu kullanılabilir.

Yeşil dokusunun hala varlığını koruduğu Büyükpark; restoran ve kafeleri, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ile de oldukça keyiflidir. Burada, ayrıca bir kültür merkezi ve tiyatro salonu da bulunmaktadır.

Küçükpark ise nargile kafeler ve barlardan oluşmaktadır. Yüzden fazla mekanın bulunduğu Küçükpark, genellikle İzmirli gençler için buluşma ve sosyalleşme noktasıdır.

Bostanlı Sahili

Karşıyaka ilçesinde bulunan Bostanlı Sahili, şehir merkezine 15 km uzaklıktadır. Ulaşım, D550 üzerinden sağlanır. Toplu taşıma ile gitmek için 290, 428 ve 777 no’lu otobüs hatları tercih edilebilir.

Ege Denizi ve İzmir Körfezi’nin muhteşem manzaralarını sunan Bostanlı Sahili, özellikle yaz aylarında İzmirliler ve yerli, yabancı turistlerden yoğun ilgi gören bir sahildir.

Konser, gösteri ve çeşitli etkinliklerin de gerçekleştirildiği bu sahil alanında; çocuk oyun parkları, spor aletleri, oturma alanları, banklar, çim alanlar ve daha fazlası ile keyifli bir gün geçirmek mümkündür. Bostanlı Sahili, piknik yapmak için de uygundur.

Her bir yanı muhteşem güzelliklere gebe olan İzmir’de kusursuz bir konaklama deneyimi yaşamak için İzmir Otelleri sayfamızdaki otelleri inceleyerek, size en uygun otelden yerinizi ayırtabilirsiniz.

İnternet sitemizin doğru biçimde çalışması için zorunlu olan çerezler kullanılmaktadır. Reklam/pazarlama, performans/analitik çerezleri ise üçüncü taraf çerezler olup ancak açık rıza vermeniz halinde kullanılabilecektir. Çerezler aracılığıyla kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgiye "Çerez Aydınlatma Metni"nden ulaşabilirsiniz. Tüm çerezlerin kullanımına ve üçüncü taraf çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verilerin yurt dışına aktarılmasına onay vermek için "Tümünü Kabul et" e, zorunlu olmayan çerezleri reddetmek için "Tümünü Reddet"e tıklayabilir ya da çerezlere ilişkin tercihlerinizi Çerez Tercihleri seçeneğinden yönetebilirsiniz.