Halkidiki''nin Kalbinde 4 Gece Turu- 2024

Halkidi (4)

5 Gece - 6 Gün

Tur Kalkış Yeri:İstanbul

  • İstanbul-Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü

Lüks Otobüsler İle
Vizeli

TUR KODU:19919

Greek Pride Hotel & Apartmens 4* (V.B)
Oda + Kahvaltı
199,00 EUR7.015,00 TL
21.06.2024-26.06.2024 dönemi için geçerli kişibaşı fiyatıdır.

Hemen Rezervasyon Yapın

Ödeme tutarını görmek için konaklama bilgilerinizi girip “FİYAT OLUŞTUR” butonuna tıklayınız.

Dönem dönem fiyat listesi için tıklayın.

1. GÜN

İSTANBUL SELANİK

Akşam saat 22.00’de Kadıköy evlendirme dairesi, saat 22.30’da Mecidiyeköy Meydan/Bambi Cafe önü, saat 23.00’de İncirli Ömür Plaza önü, 23:30’da Beylikdüzü Marmara Park AVM önü, 23.59’da Silivri Vega AVM önünden hareket ile yola çıkıyoruz. (Kalkış saatlerinden en geç 15dk önce belirtilen yerlerde bulunmanız gerekmektedir.)  Yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından İpsala sınır kapısına varışımızda gümrük ve pasaport işlemlerinin tamamlanması ve ardından Yunanistan’a geçerek, Alexandroupolis (Dedeağaç), Komotini (Gümülcine), Xanthi (İskeçe) ve Kavala üzerinden Selanik’e yol alıyoruz.

2. GÜN

SELANİK HALKİDİKİ

Sabah Halkidiki’nin merkezi sayılan Kassandra kasabasının turistik yerleşim yeri Afytos’a varış. Çok kısa panoramik yürüyüş sonrası kahvaltı ve kahve keyfi için serbest zaman. Saat 15.00’de aracımız ile otelimize gidiyor ve odalarımıza yerleşiyoruz. Derhal otelimizin havuzundan faydalanabileceğimiz gibi, kısa bir yürüyüşle plajda deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarıyoruz. Geceleme Halkidiki’nin merkezindeki otelimizde.

3. GÜN

HALKİDİKİ

Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman, otelimizin havuzunda veya kısa bir yürüyüşle plajda deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarıyoruz. Dileyen misafirlerimiz ekstra ücret ödeyerek 10.00 gidiş - 16.00 dönüş olarak Possidi Cape (Possidi Burnu) & Lidl Market servisinden faydalanabilirler. Bu güzide bakir plaj bölgesinde el değmemiş / tesisleşmemiş kumsalın tadını saat 14.00’e kadar çıkarıyor, sonrasında yaklaşık 20dk’lık yolculukla Liddle Markette 1 saatlik alışveriş molası verip, otele dönüyoruz. Dileyen misafirlerimiz akşam Saat 19.00’da düzenlenecek Panoramik Selanik Şaheserleri ve canlı müzikli, eğlenceli Taverna & Sirtaki turuna katılabilirler. Fix Menü – Limitli İçki Geceleme Halkidiki’nin merkezindeki otelimizde.

Alternatif Program

Possidi Cape (Possidi Burnu) & Lidl Market Turu

20 €

Bu güzide bakir plaj bölgesinde el değmemiş / tesisleşmemiş kumsalın tadını saat 14.00’e kadar çıkarıyor, sonrasında yaklaşık 20dk’lık yolculukla Liddle Markette 1 saatlik alışveriş molası verip, otele dönüyoruz

Alternatif Program

Panoramik Selanik Şaheserleri ve canlı müzikli, eğlenceli Taverna & Sirtaki Turu

75 €

Fix Menü – Limitli İçki

4. GÜN

HALKİDİKİ

Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman, otelimizin havuzunda veya kısa bir yürüyüşle plajda deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarıyoruz. Dileyen misafirlerimiz ekstra ücret ödeyerek Tam Gün Öğlen Yemekli Büyük Halkidiki tekne turuna katılabilirler. Bu turumuzda Halkidiki’nin birbirinden güzel koylarını görerek kristal sularda yüzme imkânı bulabilirler. Halkidiki’nin orta parmağı Sithonya, Kelyfos Adası, Neos Marmaras ve Toroni’yi görüyoruz.  Akşam otele dönüş. Dileyen misafirlerimiz akşam ekstra ücret ödeyerek birbirinden güzel ve seçkin tavernaların, mağazaların, marketlerin bulunduğu Kallithea servisinden faydalanabilir. Geceleme Halkidiki’nin merkezindeki otelimizde.

Alternatif Program

Tam Gün Öğlen Yemekli Büyük Halkidiki Tekne Turu

75 €

Bu turumuzda Halkidiki’nin birbirinden güzel koylarını görerek kristal sularda yüzme imkânı bulabilirler. Halkidiki’nin orta parmağı Sithonya, Kelyfos Adası, Neos Marmaras ve Toroni’yi görüyoruz.

Alternatif Program

Kallithea Servisi

20 €

Dileyen misafirlerimiz akşam ekstra ücret ödeyerek birbirinden güzel ve seçkin tavernaların, mağazaların, marketlerin bulunduğu Kallithea servisinden faydalanabilir.

5. GÜN

HALKİDİKİ

Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman, otelimizin havuzunda veya kısa bir yürüyüşle plajda deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarıyoruz. Dileyen misafirlerimiz ekstra ücret ödeyerek Halkidiki’nin en gözde ve keyifli plaj & taverna tesisi Agora Beach & Taverna Turuna katılabilir burada tam gün deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilirler. (Şezlong-Şemsiye-Kahve dahil!) Akşam saat 18.00’de buradan otelimize hareket ediyoruz. Dileyen misafirlerimiz akşam ekstra ücret ödeyerek birbirinden güzel ve seçkin tavernaların bulunduğu Afytos servisinden faydalanabilir. Geceleme Halkidiki, Mendi bölgesindeki otelimizde.

Alternatif Program

Agora Beach & Taverna Turu

60 €

Halkidiki’nin en gözde ve keyifli plaj & taverna tesisi Agora Beach & Taverna Turuna katılabilir burada tam gün deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilirler. (Şezlong-Şemsiye-Kahve dahil )

Alternatif Program

Afytos Servisi

20 €

Dileyen misafirlerimiz akşam ekstra ücret ödeyerek birbirinden güzel ve seçkin tavernaların bulunduğu Afytos servisinden faydalanabilir.

6. GÜN

HALKİDİKİ THASSOS ADASI-İSTANBUL

Sabah kahvaltı sonrası saat 08.00’de Keramoti’ye hareket ediyoruz. Yaklaşık 3 saatlik keyifli bir yolculuk ardından Keramoti’ye varmadan önce Kavala Kurabiye fabrikasında kısa bir mola verdikten sonra Keramoti’de 17.30’a kadar serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Thassos Adası turuna katılabilirler. Bu turumuzda ilk durağımız Thassos adasının en bakir köyü ve en kutsal yerleşim birimi olan Panagia köyü. Burada geleneksel yunan köy evleri arasından yürüyerek Panagia Kilisesini gördükten sonra zeytini ile ünlü bölgede geleneksel zeytin yağı fabrika ve müzesini ziyaret edip, köyde vereceğimiz molada dileyenler köy meydanındaki kahvehanede kahvelerini yudumlayabilir, dileyenler adanın en meşhur tavernasında (Kuzu/Oğlak/Kokoreç) lezzetleri deneyebilirler. Ardından panoramik olarak Limenas bölgesini görerek Limenas - La Scala Beach’e geçiyor ve burada deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyoruz. (Ücretsiz şezlong ve şemsiye imkânından faydalanmak için en az bir hafif içecek satın almak gerekiyor!) Saat 16.30’da hareket ederek 16.45 Feribotu ile Keramoti’ye geçip, yaklaşık 2,5 saatlik bir yolculukla Kipi sınır kapısına geliyoruz. Pasaport gümrük ve Free shop alış verişlerinden sonra Meriç Nehri üzerinden geçerek İpsala Türk Sınır Kapısında yapacağımız pasaport ve gümrük işlemleri sonrası İpsala, Keşan, Tekirdağ yolunu takip ederek İstanbul’a ulaşıp, sizleri tur başlangıcında almış olduğumuz yerlerde indirerek turumuzu bitiriyoruz.

Alternatif Program

Thassos Adası Turu

30 €

Bu turumuzda ilk durağımız Thassos adasının en bakir köyü ve en kutsal yerleşim birimi olan Panagia köyü. Burada geleneksel yunan köy evleri arasından yürüyerek Panagia Kilisesini gördükten sonra zeytini ile ünlü bölgede geleneksel zeytin yağı fabrika ve müzesini ziyaret edip, köyde vereceğimiz molada dileyenler köy meydanındaki kahvehanede kahvelerini yudumlayabilir, dileyenler adanın en meşhur tavernasında (Kuzu/Oğlak/Kokoreç) lezzetleri deneyebilirler. Ardından panoramik olarak Limenas bölgesini görerek Limenas - La Scala Beach’e geçiyor ve burada deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyoruz. (Ücretsiz şezlong ve şemsiye imkânından faydalanmak için en az bir hafif içecek satın almak gerekiyor!)

22.00’de Kadıköy evlendirme dairesi,

22.30’da Mecidiyeköy Meydan/Bambi Cafe önü,

23.00’de İncirli Ömür Plaza önü,

23:30’da Beylikdüzü Marmara Park AVM önü,

23.59’da Silivri Vega AVM önünden hareket ile yola çıkıyoruz. (Kalkış saatlerinden en geç 15dk önce belirtilen yerlerde bulunmanız gerekmektedir.) 

 Lüks araçlarla ulaşım.
 4* otelde 4 gece oda-kahvaltı konaklama.
 Panoramik Afytos turu
 Mali Mesuliyet Sigortası
 Türkçe Rehberlik hizmeti.
 Seyahat Sağlık Sigortası 
 Schengen Vizesi
 Yurtdışı çıkış harcı
 Ekstra Turlar
 Tüm öğlen ve akşam yemekleri
 Kişisel Harcamalar
 Şoför ve rehber bahşişleri (5.-€ Kişi Başı)
Önemli Notlar
Uluslararası kurallar gereği otel girişleri 14:00'den sonra, otel çıkışları 12:00’den önce olmaktadır.
Halkidiki’ye erken saatlerde varmamıza karşın yukarıda belirtilen kural gereği odalara hemen yerleşememekteyiz. Bu nedenle Halkidiki tatilinden maksimum seviyede faydalanabilmeniz adına, plaj çantalarınızı pratik bir şekilde kullanabileceğiniz doğrultuda düzenlemenizi tavsiye ederiz. Programımızda belirtilen plajlarda üst değiştirme imkânı bulunmaktadır.
Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile program seyrinde ve/veya programda bildirilen mekân isimlerinde değişiklik yapabilir.
Bu tur için geçerli bir Schengen vizesi gerekmektedir. Pasaportunda K.K.T.C damgası olanlar ve 10 yıldan eski pasaport sahipleri Yunanistan’a giriş yapamazlar.
Ulaşımlarımız; tura katılım sayısına göre VIP Volkswagen Crafter / Mercedes Sprinter Minibüs, Isuzu Nova – Turkuaz / Iveco Eurobus Midibüs,  Mercedes Tourismo – Travego / Temsa araçlardan biriyle gerçekleştirilmektedir.
Greek Pride Hotel & Apartmens 4* (V.B)
Denize 300m – Ücretsiz Havuz – Kassandra / Fourkas köyü merkezine 200m
AVANTAJLI EKSTRA TUR PAKETİ
POSSIDI BURNU & LIDL MARKET + AGORA BEACH + BÜYÜK HALKİDİKİ TEKNE + SELANİK & TAVERNA + THASSOS ADASI TURU + KALITHEA SERVISI + AFYTOS SERVİSİ 300.€ yerine 230.€

EMEKLİLER İÇİN

 (Fotoğrafların arka fonu mutlaka beyaz renkte ve biometrik fotoğraf olmalıdır.)

1.Emeklilik hesap cüzdanı fotokopisi
2.Ev tapusu fotokopisi
3.Banka hesap cüzdanı fotokopisi
4.Kredi kartı fotokopisi

SERBEST MESLEK MENSUPLARI İÇİN

 (Avukat, doktor, mali müşavir vs.) (Fotoğrafların arka fonu mutlaka beyaz renkte ve biometrik fotoğraf olmalıdır.)

1.Baglı bulunduğu odadan yazı
2. Antetli kağıda seyahatin amacını belirten ‘’ İLGİLİ MAKAMA ‘’ hitabıyla başlayan, konsolosluk adı belirtilmeden yazılacak dilekçe
3.Vergi levhası fotokopisi
4.Kredi kartı, ev tapusu, banka ve yatırım hesabı ve araba ruhsatı fotokopisi

MAAŞLI ÇALIŞANLAR İÇİN

  (Fotoğrafların arka fonu mutlaka beyaz renkte ve biometrik fotoğraf olmalıdır.)

1.Antetli kağıda seyahatin amacını belirten ‘’ İLGİLİ MAKAMA ’’ hitabıyla başlayan konsolosluk adı

2.belirtilmeden yazılacak dilekçe. (imzalar, firmanın imza sirkülerinde yer alan kişilere ait olmadır)
3.Firma imza sirküleri
4.Firmanın ticaret veya sanayi odasından faaliyet belgesi (yeni tarihli)
5.Vergi levhası fotokopisi
6.Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

7.Son maaş bordrosu
8.Sigorta işe giriş ve son 4 aylık bildirgelerin fotokopisi
9.Kredi kartı, ev tapusu, banka ve yatırım hesabı ve araba ruhsatı fotokopisi

FİRMA SAHİPLERİ VE ŞİRKET ORTAKLARI İÇİN

(Fotoğrafların arka fonu mutlaka beyaz renkte ve biometrik fotoğraf olmalıdır.)

1.Antetli kâğıda seyahatin amacını belirten ‘’ İLGİLİ MAKAMA ‘’ hitabıyla başlayan konsolosluk adı belirtilmeden yazılacak dilekçe
2.Firma imza sirküleri
3.Vergi levhası fotokopisi
4.Ticaret veya sanayi odasından faaliyet belgesi (yeni tarihli)
5.Ticaret sicil gazetesi fotokopisi (kuruluş gazetesi)
6.Kredi kartı, ev tapusu, banka ve yatırım hesabı ve araba ruhsatı fotokopisi

BANKA ÇALIŞANLARI İÇİN

(Fotoğrafların arka fonu mutlaka beyaz renkte ve biometrik fotoğraf olmalıdır.)

1. Bankanın antetli kağıdına seyahatin amacını belirten ‘’ İLGİLİ MAKAMA ’’ hitabıyla başlayan konsolosluk adı belirtilmeden yazılacak dilekçe (imzalar, firmanın imza sirkülerinde yer alan kişilere ait olmadır)
2.Banka imza sirküleri
3.Son maaş bordrosu
4.Kredi kartı, ev tapusu, banka ve yatırım hesabı ve araba ruhsatı fotokopisi

ÖĞRENCİLER İÇİN

(Fotoğrafların arka fonu mutlaka beyaz renkte ve biometrik fotoğraf olmalıdır.)

Öğrenci durum belgesi
Ebeveyn gelir durumunu belirten belgeler (yukarıda belirtilen katagorilere göre)

DEVLET MEMURU İÇİN 

(Fotoğrafların arka fonu mutlaka beyaz renkte ve biometrik fotoğraf olmalıdır.)

1.Konsolosluk Makamına, Antetli kâğıda İngilizce yazılmış, resmi ‘Vize Başvuru Dilekçesi’ (Gidiş nedeni ve göreviniz belirtilen, kurum imza yetkilisi tarafından ıslak imzalı ve mühürlü).

2.Son üç aya ait maaş bordrosu

3.Kurum Personel Tanıtma Kartı Fotokopisi

4.Banka Hesap Cüzdanı, Kredi Kartları, Araç Ruhsatı ve Gayrimenkul gibi maddi kaynak gösteren Belgelerin Fotokopisi.

5.Evlilik Cüzdan Fotokopisi

NOTLAR

*Evli çiftlerin evlilik cüzdanı fotokopileri vize başvurularında gerekmektedir.

* 2 adet fotoğraf (Fotoğrafların arka fonu mutlaka beyaz renkte ve biometrik fotoğraf olmalıdır.)
* İlk defa shengen vizesi alabilmek için şahsi müracaat gereklidir. Pasaport geçerlilik süresinin en az 6 ay olması gerekmektedir.

* Tüm vize alacak meslek gruplarına istinaden Yurt dışında geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro limitli) gerekmektedir.

* Tüm vize alacak meslek gruplarına istinaden seyahatin amacını belirten ‘’ İLGİLİ MAKAMA ‘’ hitabıyla başlayan, konsolosluk adı belirtilmeden yazılacak şahsi dilekçe.

* Tüm vize alacak meslek gruplarına istinaden önlü ve arkalı kimlik fotokopisi ve ev & iş adres ve telefon bilgileri beraberinde vermeniz gerekmektedir.

Gezilecek Şehirler

Selanik


Yunanistan’ın en büyük şehirlerinden olan Selanik, tarih boyunca pek çok medeniyete beşiklik etmiştir. Şehrin sokaklarında gezerken Roma, Bizans ve Osmanlı başta olmak üzere farklı medeniyetlere ait tarihi yapıları göreceksiniz. Her yıl binlerce turistin akın ettiği şehri sizde Gezinomi Selanik turu ile keşfedebilirsiniz.

GÖRÜLMELİ

Selanik görülmesi gereken yerler
  • Atatürk’ün Evi
  • Eleftherias Meydanı
  • Aristotelous Meydanı
  • Tsimiski Caddesi

TADILMALI

Selanik ne yenir
  • Selanik böreği
  • Selanik gevreği
  • Selanik fasulyesi
  • Selanik peynir tatlısı

Halkidiki


Halkidiki, Yunanistan'nın kuzeyinde bulunan bir yarımada ve aynı zamanda Orta Makedonya coğrafi bölgesine dahil bir ildir. Özerk Aynoroz bölgesi de bu yarımadada bulunur. Halkidiki ili, yarımadanın merkezinde bulunan Polygyros kentinden yönetilir.Halkidiki, Selaniklilerin 1950'li yıllardan itibaren yaz tatillerini Halkidiki'nin sahil kasabalarında geçirmeye başlamasıyla birlikte popüler bir turizm destinasyonu olmuştur

GÖRÜLMELİ

Halkidiki görülmesi gereken yerler
  • Plajları
  • Petralona Mağarası
  • Arkeoloji Müzesi

TADILMALI

Halkidiki ne yenir
  • Balık
  • Yöresel içecekler
  • Tatlı

Thassos


Son yıllarda turistlerin oldukça popüler turizm destinasyonlarından biri haline gelen Thassos, her damak tadına hitap eden lezzetleri, büyüleyici doğasıyla görenleri hayran bırakmaktadır. Thassos’ta gezilecek yerler için en az bir ya da iki gününüzü ayırmalısınız. Yeşille mavinin buluştuğu birbirinde güzel koy ve plajlara sahip Thassos’ta Gezinomi farkı ile bambaşka bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz.

GÖRÜLMELİ

Thassos görülmesi gereken yerler
  • Giola
  • Saliara Kumsalı
  • Arkeoloji Müzesi

TADILMALI

Thassos ne yenir
  • Balık
  • Farklı Yöresel İçecekler
  • Tatlı Çeşitleri

Yunanistan

hakkında bilmeniz gerekenler

Yunanistan
Konuşulan Dil
Yunanca
Para Birimi
Euro
Saat Farkı
0
Voltaj
220 V

Genel: Ege komşumuz olan Yunanistan, adaları, güzel şehirleri ve limanları ile meşhurdur. Gemi turlarının da vazgeçilmezidir. Klasik Akdeniz iklimi hakimdir.

Telefon: Ülke kodu:30 Konsolosluk:1 724 5915

Vergiler: % 15 ile % 18 oranında vergi uygulanıyor.

Bahşiş: Restoranlarda bahşiş genellikle hesaba dahil ediliyor.

Misafir Değerlendirmeleri

Bu tur için henüz bir değerlendirme yapılmamış. Tur için ilk değerlendirmeyi siz yapın.

Tur Nasıldı?

Tur rehberinden memnun kaldınız mı?

Konakladığınız oteli beğendiniz mi?

5 TL GeziPara Kazan

Benzer Turlar

Transilvanya ve Bükreş Turu- 2024

Transilvanya ve Bükreş Turu- 2024

31.10.2024 - 3.11.2024 fiyatıdır.3 Gece 4 Gün
398.00 EUR
Parga & Korfu Adası Turu

Parga & Korfu Adası Turu

10.10.2024 - 13.10.2024 fiyatıdır.3 Gece 4 Gün
398.00 EUR
Efsaneler İle Kutsanmış, İyonya Adaları Turu

Efsaneler İle Kutsanmış, İyonya Adaları Turu

5.07.2024 - 10.07.2024 fiyatıdır.5 Gece 6 Gün
898.00 EUR
Yunanistan'ın Bakir Adası, Thassos Adası Turu- 4 Gece

Yunanistan'ın Bakir Adası, Thassos Adası Turu- 4 Gece

28.06.2024 - 3.07.2024 fiyatıdır.5 Gece 6 Gün
698.00 EUR
Ekspress Yunanistan Turu- 4 Gece

Ekspress Yunanistan Turu- 4 Gece

14.06.2024 - 19.06.2024 fiyatıdır.5 Gece 6 Gün
698.00 EUR

Konum

Halkidiki''nin Kalbinde 4 Gece Turu- 2024

İnternet sitemizin doğru biçimde çalışması için zorunlu olan çerezler kullanılmaktadır. Reklam/pazarlama, performans/analitik çerezleri ise üçüncü taraf çerezler olup ancak açık rıza vermeniz halinde kullanılabilecektir. Çerezler aracılığıyla kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgiye "Çerez Aydınlatma Metni"nden ulaşabilirsiniz. Tüm çerezlerin kullanımına ve üçüncü taraf çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verilerin yurt dışına aktarılmasına onay vermek için "Tümünü Kabul et" e, zorunlu olmayan çerezleri reddetmek için "Tümünü Reddet"e tıklayabilir ya da çerezlere ilişkin tercihlerinizi Çerez Tercihleri seçeneğinden yönetebilirsiniz.